logo DenktankAndersOUDHierbij willen we u uitnodigen voor de gecombineerde bijeenkomst van REGIOTAFEL DRENTHE en PLATFORM DRENTHE-NW OVERIJSSEL op vrijdag 8 november a.s. van 10 uur tot 13.00 uur. Locatie: Karspelhof, Hofstraat 19, 9411 LB Beilen.

Gezond ouder worden in de publieke ruimte

Het thema gaat over je voorbereiden op ouder worden in de publieke ruimte. Wat betekent gezondheid voor u in de omgeving waar u woont en leeft (publieke ruimte). Wat helpt; wat zijn belemmeringen en wat heeft u concreet nodig om prettig in uw omgeving te kunnen leven?
--> Ter voorbereiding vragen we u een plaatje/kaartje mee te nemen - bijvoorbeeld uit een tijdschrift of krant - dat voor u gezondheid in uw omgeving illustreert.

Inleiders:

Thomas Steensma van Adema-architecten. Hij zal een presentatie houden vanuit het model positieve gezondheid, dat hij vertaald heeft naar waarden die voor gezondheid in de publieke omgeving van Delfzijl gelden.

Dennis van Heteren van de gemeente Emmen. Hij houdt zich bezig met de invulling van de Omgevingswet waarvan gezondheid een steeds belangrijker facet is. Hij zal toelichten hoe ze vanuit de Emmense werktafel gezondheid hiermee samen met professionals een eerste start hebben gemaakt.

We praten u ook bij over landelijke en regionale ontwikkelingen: de Raad van Ouderen en het Pact van de Ouderenzorg.
Natuurlijk is er ook gelegenheid om uw ervaringen, tips en ideeën te delen!
Voor koffie, thee en een broodje wordt gezorgd.

Wilt u zich vóór 1 november a.s. aanmelden? Gasten zijn welkom en als u deze brief wilt verspreiden in uw netwerk: GRAAG! We hopen u te zien op 8 november !

Neem voor vragen en uw aanmelding contact op met Nanuschka Csonka-de Wolf van Anders Oud 2030, , 050-8003245

Download hier de volledige uitnodiging (pdf)