cover keverburgBibi Dumon Tak & Geertje Aalders
'Heel Keverburg kookt' is een bijzonder prentenboek van twee gevierde prentenboekenmakers. Gouden Griffel-winnaar Bibi Dumon Tak en veelgeprezen knipkunstenaar Geertje Aalders sloegen de handen ineen om een ouderwets fijn en eigenwijs prentenboek te maken, vol prachtige kleine kriebelbeestjes. De tekst van Bibi Dumon Tak is weer net zo grappig, treffend en uniek als we van haar gewend zijn, en de beelden zijn door Geertje Aalders stuk voor stuk met de hand geknipt: van ieder voelsprietje tot elk glanzend vleugeltje. Echt waar!

Anjo: ‘Dit is Heel Holland bakt” voor zespotigen! Omdat de vlinders toch altijd winnen, willen de mestkevers dit jaar niet meedoen. Zelfs de jury wil hun poep-op-een-bedje- van poep niet eens proeven…. Hoe gaat dit aflopen?
Dit is een fantastisch boek voor iedereen vanaf een jaar of 3. Een boek om in te lijsten! Met alle ingrediënten om het lezen en kijken tot een feest te maken.

De samenwerking tussen de Dumon Tak en Aalders heeft een briljant boek opgeleverd: geweldig knappe en kleurrijke knipkunst met een hilarisch verhaal. Je raakt niet uitgekeken op de insecten en hun kookkunsten. Op de binnenkant van de kaft zijn ook nog wedstrijddeelnemers levensecht afgebeeld: koninginnenpage, zevenstippelig lieveheersbeestje en nog 46 andere zespotige beestjes.’

Titel: Heel Keverburg kookt
Auteur: Bibi Dumon Tak & Geertje Aalders
Uitgever: Gottmer
ISBN: 9789025772383
Prijs: € 17,99